Odrážadlo Bobby Car Next Raspberry BIG s LED reflektormi a elektronickým klaksónom ergonomické sedadlo s velúrom od 12 mes

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa štýlovým odrážadlom v originálnej ružovej farbe, za ktorú hlasovali tisíce rodičov v masívnej kampani od nemeckého výrobcu BIG. Odrážadlo Bobby Car Next Raspberry ponúkne všetkým deťom a najmä dievčatám od 12 mesiacov nádherný dizajn, ktorý si obľúbia na prvý pohľad. Moderné európske odrážadlo disponuje dvojitými LED reflektormi, ktoré malé pretekárky zapínajú a vypínajú pomocou dotykového senzora na palubnej doske a svoj príjazd ohlásia elektronickým klaksónom. Ergonomické sedadlo poskytne deťom maximálne pohodlie a odnímateľná textilná časť z velúru sa dá v prípade potreby jednoducho umyť. V zadnej časti odrážadla sa nachádza podložka na koleno, ktorú využijú deti v prípade, že si chcú zajazdiť na odrážadle ako na kolobežke.

Vstavaný časovač sa postará o automatické vypnutie svetiel po desiatich minútach, takže sa nemusíte báť, ak ich malá šoférka po jazde zabudne vypnúť. Mriežkovaná maska chladiča v prednej časti autíčka prináša deťom realistickejší zážitok a pod ňou sa nachádza úložný priestor, do ktorého si dievčatká môžu odložiť obľúbenú hračku. Pevné a odolné kolieska spoľahlivo sedia na ceste, vyznačujú sa tichým chodom. Odrážadlo v tvare auta má príjemne oblé tvary a všetky elektronické moduly sú integrované do plastového puzdra, odolného voči striekajúcej vode. Farby odrážadla sú chránené UV filtrom, ktorý ich chráni pred vyblednutím. Odrážadlo má nosnosť až 50 kg a jeho rozmery sú 57*30*39 cm, sedadlo je vo výške približne 20 cm. Súčasťou balenia sú aj batérie typu 2 x AG13/LR44.

Odrážadlo pre deti BIG podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Volant odrážadla určuje smer jazdy, má vôľu do strán 30°. V prednej aj zadnej časti autíčka sú konektory na pripojenie doplnkov značky BIG. Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • ružovo-čierne odrážadlo so zvukovými a svetelnými efektmi
  • dvojité LED reflektory s funkciou časovača
  • funkčný klaksón
  • nosnosť 50 kg
  • konektory na pripojenie doplnkov BIG
  • podložka na koleno – staršie deti jazdia podobne ako na kolobežke
  • vhodné od 12 mesiacov  
  • chránené proti prevráteniu
  • prispôsobené na jazdu v interiéri aj exteriéri
  • elektronické moduly odolné voči striekajúcej vode
  • špeciálny UV filter na ochranu farieb
  • ergonomicky tvarované sedadlo s textilným velúrom
  • kvalitný nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery57*30*39 cm
Celková výška39 cm
Rozmery balenia59*28*31 cm
Celková dĺžka57 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,6 kg
Nosnosť50 kg
Kolesárubber
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.