Odrážadlo Bobby Car Next Turquoise BIG s LED reflektormi a elektronickým klaksónom ergonomické sedadlo s velúrom od 12 mes

Popis produktu

Objavte najmodernejšie detské odrážadlo v nádhernej tyrkysovej farbe, za ktorú hlasovali rodičia v online kampani od nemeckého výrobcu BIG. Odrážadlo Bobby Car Next Turquoise ponúkne všetkým deťom a najmä chlapcom od 12 mesiacov originálny dizajn, ktorý si obľúbia na prvý pohľad. Nadčasové európske odrážadlo sa pýši kvalitnými dvojitými LED reflektormi, ktoré malí jazdci zapínajú a vypínajú pomocou dotykového senzora na palubnej doske a tešiť sa môžu aj na elektronický klaksón, ktorým oznámia svoj príchod. Ergonomické sedadlo je prispôsobené pre čo najväčšie pohodlie dieťaťa a odnímateľná textilná časť z velúru sa dá v prípade potreby jednoducho umyť. V zadnej časti odrážadla sa nachádza podložka na koleno, ktorú využijú deti v prípade, že si chcú zajazdiť na odrážadle ako na kolobežke.

Výhodou odrážadla je aj funkcia časovača, ktorý automaticky vypína svetlá po desiatich minútach, takže sa nemusíte báť, ak ich malý vodič po jazde zabudne vypnúť. Mriežkovaná maska chladiča v prednej časti autíčka prináša deťom realistickejší zážitok a pod ňou sa nachádza úložný priestor, do ktorého si dieťa uloží svoju obľúbenú hračku. Tiché a odolné kolieska sa vyznačujú spoľahlivým chodom. Odrážadlo v tvare auta má príjemne oblé tvary a všetky elektronické moduly sú integrované do plastového puzdra, odolného voči striekajúcej vode. Farby odrážadla sú chránené UV filtrom, ktorý ich chráni pred vyblednutím. Odrážadlo má nosnosť až 50 kg a jeho rozmery sú 57*30*39 cm, sedadlo je vo výške približne 20 cm. Súčasťou balenia sú aj batérie typu 2 x AG13/LR44.

Odrážadlo pre deti BIG podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Volant odrážadla určuje smer jazdy, má vôľu do strán 30°. V prednej aj zadnej časti autíčka sú konektory na pripojenie doplnkov značky BIG. Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • najmodernejšie odrážadlo so zvukovými a svetelnými efektmi
  • dvojité LED reflektory s funkciou časovača
  • funkčný klaksón
  • nosnosť 50 kg
  • konektory na pripojenie doplnkov BIG
  • podložka na koleno – staršie deti jazdia podobne ako na kolobežke
  • vhodné od 12 mesiacov  
  • chránené proti prevráteniu
  • prispôsobené na jazdu v interiéri aj exteriéri
  • elektronické moduly odolné voči striekajúcej vode
  • špeciálny UV filter na ochranu farieb
  • ergonomicky tvarované sedadlo s textilným velúrom
  • kvalitný nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery57*30*39 cm
Celková výška39 cm
Rozmery balenia59*28*31 cm
Celková dĺžka57 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,6 kg
Nosnosť50 kg
Kolesárubber
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.