Odrážadlo Bobby Car Neo Aubergine BIG zvukové s 3-vrstvovými gumovými kolesami a mriežkovanou maskou od 12 mes

Popis produktu

Objavujte robustné európske odrážadlá v špičkovej kvalite. Odrážadlo Bobby Car Neo od nemeckého výrobcu BIG je určené pre všetky neposedné deti a najmä dievčatá od 1 do 5 rokov. Malí pretekári budú nadšení nádherným dizajnom a farebným lila vyhotovením. Mechanický klaksón so zvukom pripraví deťom ešte krajší zážitok pri každej jazde. Autíčko má oblé tvary a pohodlné protišmykové sedadlo. V prednej časti autíčka je veľká realistická mriežka chladiča, ktorá umocňuje pôžitok z jazdy.

Odolné odrážadlo Neo je prvotriednym produktom, ktorý sa vyznačuje tými najlepšími jazdnými vlastnosťami. Pýši sa nosnosťou až 50 kg a jeho povrch je chránený UV filtrom, vďaka ktorému si aj po rokoch zachová svoj krásny vzhľad. 3-vrstvové gumené kolieska odrážadla sú tiché, vynikajúco sedia na ceste. Na plášťoch majú vyrazenú značku BIG. Sú maximálne odolné a dokonale ladia s dizajnom autíčka. Farebné ráfiky na kolieskach doplňujú originálny vzhľad autíčka a sú v rovnakej farbe ako kryt na klaksóne.

Vďaka odrážadlám BIG sa u detí podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže dieťa sedí na odrážadle široko rozkročené. Volant určuje smer jazdy, má vôľu do strán 30°. Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Je vybavené aj podložkou pre koleno, takže sa väčšie deti môžu odrážať jednou nohou - podobne ako na kolobežke. Zadná časť odrážadla je vybavená odrazovými svetlami. Váha odrážadla je 3,6 kg a jeho rozmery sú 57*30*39 cm, sedadlo je vo výške približne 20 cm. V prednej aj zadnej časti autíčka sú konektory na pripojenie ďalších doplnkov. S odrážadlom dieťa zažije čistú radosť z jazdy, pričom si rozvíja priestorové vnímanie, jemnú motoriku a zároveň posilňuje svalstvo na rukách a nohách.

Nemecký výrobca BIG prináša kvalitné hračky deťom rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Vlastnosti

  • nádherná lila farba
  • tiché gumené kolieska s farebnými ráfikmi
  • nosnosť až 50 kg
  • pre deti od 1 do 5 rokov
  • konektory na pripojenie doplnkov (vozík, lano)
  • podložka na koleno – staršie deti jazdia podobne ako na kolobežke
  • realistická mriežka na prednej maske
  • UV filtre proti vyblednutiu farieb
  • pohodlné protišmykové sedadlo
  • prvotriedny nemecký výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery57*30*39 cm
Celková výška39 cm
Rozmery balenia59*28*31 cm
Celková dĺžka57 cm
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,6 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.