Balančné odrážadlo Spiderman Mondo s kovovou konštrukciou od 2 rokov

Popis produktu

Balančné odrážadlo Spiderman od talianskej spoločnosti Mondo je moderné odrážadlo pre všetky deti a najmä chlapcov od 2 rokov. Deti sa s balančným odrážadlom učia udržiavať rovnováhu a pritom aktívne športujú na čerstvom vzduchu. Balančné odrážadlo v modro-červenom vyhotovení je vyzdobené krásnym obrázkom animovaného hrdinu Spiderman, ktorého si obľúbili deti na celom svete. Kovová konštrukcia odrážadla sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťouDeťom sa na ergonomickom sedadle bude pohodlne sedieť a počas jazdy na balančnom odrážadle budú ľahšie udržiavať rovnováhu. 

Odrážadlo Spiderman rastie s dieťatkom až do doby, kedy je pripravené na svoj prvý bicykel. Je to skvelý medzistupeň pri prechode z detskej trojkolky na prvý bicykel. Odrážadlo má kvalitné a odolné plastové kolesá. Dieťa si vďaka jazde na balančnom odrážadle spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu. Pri jazde na odrážadle sa dieťa musí spoliehať na seba, naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu. Odrážadlo Mondo je veľmi praktické, ľahko ho so sebou vezmete na rôzne výlety, či prechádzky do parku.

Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných detských produktov a hračiek a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov. Výrobky od spoločnosti Mondo spĺňajú prísne európske kritériá kvality

Vlastnosti

  • odrážadlo, s ktorým sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • motív Spiderman
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • kvalitné plastové kolieska
  • pevná kovová konštrukcia
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • vhodné od 2 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery balenia52*15*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.