Odrážadlo Baby Mobile Smoby červené od 10 mes

Popis produktu

Smoby odrážadlo pre deti v štýle autíčka Baby Mobile je krásne červené autíčko, do ktorého si dieťa sadne, krúti volantom a nechá sa viesť. Dieťa má nohy položené pohodlne na plnej podlahe. Poklop podlahy sa dá jednoducho odstrániť ako aj vodiaca rúčka detského odrážadla. Dieťa tak samo šliape nôžkami po zemi a odráža sa. Odrážadlo pre deti má veľmi pekne riešenú rodičovskú rúčku žltej farby, ktorá sa dá neskôr odnímať. Z oboch strán má pevnú pohodlnú opierku, ktorá sa neskôr môže odstrániť. Dieťa tak môže vchádzať a vychádzať z detského odrážadla samostatne. 

Odrážadlo pre deti Smoby Baby Mobile je prevedené v krásnej žiarivej červenej farbe s modrými doplnkami a obrázkami. Volant má trúbku. Odrážadlo je vhodné pre deti od 10-36 mesiacov. Je to veľmi pekný a vhodný darček pre dieťa. Pomáha mu s rozvojom motorických a pohybových zručností ako aj so stabilitou a rovnováhou. Smoby Baby Mobile je vyrobený z kvalitných plastových materiálov, ktoré vám vydržia dlhé roky. Smoby je overená kvalita francúzskej výroby. Má veľmi kvalitné kolieska a stabilnú konštrukciu. Odrážadlo má rozmery 93*74*46 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie plastové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých jazdcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • originálny dizajn autíčka v žiarivej farbe
  • odpojiteľná podlaha
  • odpojiteľná vodiaca rúčka pre rodiča
  • vysoká opierka pre bezpečnosť počas sedenia na odrážadle
  • ochranná opierka po stranách
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
  • vhodné od 6 do 36 mesiacov
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery93*74*46 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.