Odkvap so zberačom dažďovej vody Watter Butt Plus k Smoby domčekom a nádrž s funkčným kohútikom a krhličkou s UV filtrom

Popis produktu

Prekvapte svoje deti originálnymi doplnkami k detským domčekom od francúzskeho výrobcu Smoby. Odkvap so zberačom dažďovej vody Watter Butt Plus je vynikajúcim rozšírením pre domčeky Smoby, pričom je vybavený nádržou s funkčným kohútikom a krhličkou. Rýchlo a jednoducho ho pripojíte k domčeku a deti sa výborne zabavia pri polievaní svojich obľúbených rastlín a kvetov. Odkvap so zberačom dažďovej vody a nádrž sú vyhotovené v realistickej sivej farbe, ktorá ladí s domčekom. Zelená krhlička s praktickou rukoväťou je prispôsobená detským rúčkam a malí záhradníci si do nej napustia vodu z nádrže jednoduchým otočením bieleho kohútika. 

Odkvap so zberačom dažďovej vody, spolu s nádržou, majú odolné dvojité steny a sú vyrobené najmodernejším výrobným procesom Blow Molding, rovnako ako všetky domčeky Smoby. Odkvap s nádržou je stabilný a odolný voči poveternostným vplyvom a zároveň je jeho povrch jemný a zamatový na dotyk. Má príjemné oblé hrany, takže sa deti bezpečne zahrajú. Farby na doplnkoch Smoby nevyblednú ani po dlhom čase zásluhou anti UV filtru a zachovajú si svoje krásne a žiarivé farby po dlhé roky, aj napriek nepriaznivému počasiu. Rozmery odkvapu s nádržou sú 21*10*99 cm.

Doplnky na zachytávanie dažďovej vody od Smoby svojím originálnym francúzskym vzhľadom a funkčnosťou rozvíjajú u detí fantáziu a predstavivosť, približujú sa svetu dospelých a učia sa zodpovednosti. S týmto príslušenstvom sa u chlapcov aj dievčat vytvára správny vzťah k prírode, učia sa vážiť si dážď a vodu, ktorou môžu polievať svoje kvetinky a rodičom pomáhať v záhrade. Každý doplnok k detskému domčeku ponúka nové možnosti jeho využitia a zabaví sa s ním viac detí, socializujú sa a rozvíjajú svoje komunikačné schopnosti.

Odkvap so zberačom dažďovej vody a nádržou je vhodný pre domčeky:

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery21*10*99 cm
Celková výška99 cm
Rozmery balenia26*10*58 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,82 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.