Oblečenie Dress-Enchanted Winter Bébé Corolle pre 30 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Zima bude odteraz tým najkrajším ročným obdobím! Nádherné šaty pre bábiku Enchanted Winter Bébé z dielne francúzskej značky Corolle premenia každú hru s bábikou na neuveriteľný zážitok. Ako jediný eshop na trhu spestríme hru vášho dieťatka nielen jedinečnou bábikou Corolle, ale aj množstvom doplnkov s nádherným dizajnom. Nádherné krémové šaty s rozkošným zimným vzorom sú určené pre bábiku Corolle s veľkosťou 30 cm. Šatky s volánikom dôkladne prepracované do toho najmenšieho detailu pripomínajú skutočné oblečenie pre deti. Toto náhradné oblečenie pre bábiku Corolle je vyrobené z jemného, no kvalitného materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk i pohladenie.

Tieto jedinečné šatky so vzorom zimy pôsobia na prvý pohľad ako oblečenie od módneho návrhára a deťom prinesú množstvo nových zážitkov a krásnych spomienok. S nádherným oblečením Corolle môžu deti svoju bábiku prezliekať kedykoľvek sa im zachce. Dokonale prepracované detaily tohto oblečenia a prvotriedne materiály spestria každú hru s bábikou, ktorá rozvíja detskú fantáziu, ale aj komunikačné schopnosti a hmatovú citlivosť. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Oblečenie Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • oblečenie pre bábiku Corolle
  • šaty so zimným vzorom
  • pre bábiku s veľkosťou 30 cm
  • od 18 mesiacov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Farbaružová
Vhodné pre bábiku30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.