Obedová súprava Frozen Smoby v dóze s 22 doplnkami

Popis produktu

Obedová súprava Frozen v dóze je pekná súprava detských riadikov pre všetky dievčatká, ktoré sa rady hrajú na kuchárky a chcú chutným obedom pohostiť aj svojich hostí. Sada na stolovanie s obrázkami princezien z rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo je vhodná pre deti od 3 rokov. Je to krásny doplnok do detskej kuchynky, ale deti sa s ním zahrajú aj pri iných hrách. V balení obedovej súpravy pre dievčatká nájdete spolu 22 doplnkov v žiarivých farbách s rozprávkovým motívom rozprávkových princezien Anny a Elsy i snehuliaka Olafa, ktoré určite potešia každé dievčatko. Je to ideálny darček pre všetky dievčatká, ktoré rady vymýšľajú a vytvárajú nové veci. 

Súčasťou detskej obedovej sady Frozen je tácka v bledomodrej farbe s obrázkom princezien, 4 tanieriky, príbor, lyžičky a 4 nádobky na uvarené vajíčka. Po hre si deti obedovú súpravu opäť uložia do plastovej dózy a hračky majú uložené pekne na jednom mieste. Pestré farby zabezpečia, že dievčenská súprava Frozen bude aj skvelým doplnkom do detskej izby. Prostredníctvom súpravy na stolovanie či obedovanie sa rozvíja aj jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Deti sa tiež môžu naučiť pravidlá stolovania.

Vďaka pekným farbám, rozprávkovému motívu a realistickému prevedeniu táto hračka pre kuchárov podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu, pretože deti môžu vymýšľať rôzne recepty a spôsoby stolovania pre seba a svojich najbližších. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Rastú nielen fyzicky, ale rozvíjajú sa aj mentálne.  Smoby je populárny francúzsky výrobca tých najkrajších detských plastových hračiek. Všetky hračky majú zaoblené hrany, aby sa dieťa pri hre nezranilo. Použité materiály na hračkách Smoby spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.