Obchod Mini Shop Smoby elektronický s potravinami a 42 doplnkami tyrkysový

Popis produktu

Detský obchod Mini Shop je moderná hračka pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov. Deti zaujme krásnou farebnou kombináciu tyrkysovej, sivej, bielej a zelenej farby a množstvom doplnkov. Integrovaná pokladňa s funkčnou klávesnicou a displejom poslúži pri hre detí na blokovanie zakúpeného tovaru, pričom hodnotu celého nákupu si malý pokladník detského obchodu spočíta priamo na kalkulačke detskej pokladne. Zákazník za nákup zaplatí mincami alebo bankovkami, ktoré si pokladník uloží do kasičky na predajnom pulte. Bohatý sortiment obchodu Mini Shop si nakupujúci vyberá z tyrkysovej poličky pod pultom alebo z bieleho predajného pultíka.

Obchod pre deti Smoby spolu obsahuje až 42 doplnkov: krabičky mlieka a cereálií, 2 sladké rožky, zemiaky, mrkva, paprika a ovocie, repliky mincí i papierových bankoviek, ale aj kartičku, ktorá zákazníkom oznamuje, že obchod je otvorený. Hrou na obchod sa deti zoznamujú s princípom počítania a učia sa pochopiť hodnotu peňazí.Všetky doplnky i celá konštrukcia onchodu pre deti má oblé hrany, čím sa predchádza úrazu detí. Detský obchod Mini Shop Smoby je vysoký 65 cm a celkové rozmery tejto modernej hračky sú: 47*28*65 cm, funguje na 3 batérie typu AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Hru na obchod si váš malý predavač môže užívať spolu so súrodencami či kamarátmi, jeden bude pokladník a druhý zákazník. Deti sa nielen dobre zabavia, ale pri hre získavajú základy sociálneho cítenia a rozvíjajú komunikačné schopnosti. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálna hračka pre deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia.

Francúzska spoločnosť Smoby je producentom kvalitných a bezpečných hračiek vyrobených z pevných platových materiálov. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria vydané Európskou úniou pre bezpečnú a kvalitnú hračku, preto pri kúpe hračiek Smoby máte istotu, že vaše dieťaťa sa bude hrať v s bezpečnou hračkou. Plast na hračkách Smoby je jemný a príjemný, je to plast zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťatko, sú najlepším darčekom pre vašich najmenších

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*28*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia54*10*59 cm
Celková dĺžka47 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,64 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.