Obchod Ovocie-Zelenina Organic Fresh Market Smoby s dávkovačom cereálií a elektronický skener so 43 doplnkami

Popis produktu

Obchod Ovocie-Zelenina Organic Fresh Market od francúzskeho výrobcu Smoby je moderný obchodík, s ktorým sa zahrajú chlapci aj dievčatá už od 3 rokov. Obchod v krásnom hnedo-zelenom vyhotovení je replikou skutočného obchodu s ovocím a zeleninou, pričom ponúka deťom skvelé herné príležitosti. Zabudovaná pokladňa s otvárateľnou kasou s bankovkami a mincami zaručene pobaví malých obchodníkov a pri vážení tovaru sa spoľahnú na mechanickú váhu. Zákazníci budú môcť zaplatiť hotovosťou alebo platobnou kartou, pričom využijú platobný terminál, odkiaľ môžu vziať aj pokladničný doklad a skontrolovať celkovú sumu tovaru. Fresh Market je vybavený aj mikrofónom a elektronickým skenerom, ktorý pri skenovaní tovaru dokáže vydávať zvuky a svieti.

V obchodíku sú aj praktické hodiny, ktoré sú umiestnené nad kávovarom a vedľa nich sa nachádza oznam otvorené alebo zatvorené (v angličtine a francúzštine), ktorý dieťa mení podľa svojich otváracích hodín. Pod hodinami je umiestnený mechanický dávkovač cereálií s boxom, z ktorého predavači dokážu zákazníkom nasypať presne odmerané množstvo cereálii do pripravenej dózy. BIO obchod ponúka deťom sadu 43 doplnkov, medzi ktorými sú aj krabice s cestovinou, cereáliami, sušienkami, mliekom, rôzne druhy ovocia a zeleniny, nápoje, dózy, jogurty, repliky bankoviek a mincí, skener a platobná karta. Každý nákup si dieťa odnesie v praktickom košíku.

Celý sortiment si malý obchodník môže vystaviť a poukladať na poličky, na ktorých sú uvedené ceny produktov. Rozmery BIO obchodíka sú 70*60*90 cm, pričom jeho celková výška je 90 cm. Elektronický modul funguje na batérie typu 2 x LR03/AAA (nie je súčasťou balenia). Obchodík s ovocím a zeleninou je výborná hračka pre deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, rozvíjajú si aj logické myslenie, kreativitu a fantáziu. S hračkou sa zabavia aj viaceré deti, kamaráti a súrodenci, precvičia si vyjadrovacie schopnosti a rýchlejšie sa socializujú.

Výrobca Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery70*60*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia49*24*70 cm
Celková dĺžka70 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,7 kg
NoteBattery: 2 x LR03/AAA (not included)
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.