Nočník s utierkami Mon Premier Poupon Bébé Corolle pre 30 cm bábiku 2 doplnky od 18 mes

Popis produktu

Krásny nočník s utierkami Mon Premier Poupon Bébé z dielne francúzskej značky Corolle nesmie chýbať vo výbavičke žiadneho dieťatka od 18 mesiacov, ktoré má doma krásnu bábiku Bébé Calin. Súprava pozostávajúca z nočníka a utierok s nádherným francúzskym dizajnom pozdvihne každú hru s bábikou na vyššiu úroveň. Doplnky pre bábiku Corolle s veľkosťou 30 cm umožnia deťom postarať sa o svoju milovanú bábiku tak, ako sa rodičia starajú o svoje bábätko. Po nakŕmení, ale aj po zobudení či pred spaním môžu deti posadiť bábiku na nočník a nakoniec ju utrieť textilnými utierkami s nádhernou potlačou, ktorá rozvíja fantáziu detí.

Krásna súprava nočníka a utierok predstavuje nevyhnutné pomôcky s dokonale prepracovanými detailmi, ktoré pripomínajú skutočné doplnky starostlivosti o bábätko. Hranie s touto súpravou priblíži deti svetu dospelých, pomôže im precvičovať jemnú motoriku, rozvíjať komunikačné schopnosti, ale aj fantáziu a kreativitu. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Krásna súprava nočníka s utierkami je vďaka prvotriednym materiálom príjemná na dotyk a po každej stránke je prispôsobená veku dieťatka.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • nočník pre bábiku
  • 2-dielna súprava
  • od 18 mesiacov
  • pre bábiku s veľkosťou 30 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Vhodné pre bábiku30 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.