Nočné svetlo do postieľky Cotoons Smoby pre najmenších ružové

Popis produktu

Smoby svetlo do postieľky Cotoons svieti veľmi príjemne, má teplý odtieň bielej. Počas dlhých tmavých nocí dieťatko upokojí a dáva mu pocit bezpečia. Je to hračka pre bábätká, vhodná od 0 mesiacov. Svetielko má tvar plochej slzičky, takže nezaberie veľa miesta, má rovnú spodnú časť, aby sa dalo umiestniť vedľa postieľky a bolo stabilné. Svetlo pre najmenšie deti zapnete oválnym gombíkom v hornej časti, dajú sa na ňom nastaviť 2 režimy: prerušované blikajúce svetielko alebo neprerušované stále svetlo. Oba režimy sa automaticky vypínajú po 20 minútach, keď vaše bábätko už sladko spinká. Pred spánkom sa deti rady pozerajú na tri rozprávkové postavičky Cotoons, ktoré sú na obrázku v strednej časti detskej lampičky.

Noc v tme môže byť pre najmenšie deti niekedy príliš stresujúca a strašidelná. Ak máte problém s uspávaním dieťatka, jedným z riešení problému môže byť zakúpenie tohto nádherného a tak praktického doplnku do detskej izby. Svetielko pre najmenších určite zaženie obavy z tmy a prinesie vašim najmenším ratolestiam sladké sníčky. Rozprávkové postavičky Cotoons deti upokoja a potešia pred každým spánkom. Detské svetielko v tvare slzičky funguje na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Tento doplnok do detskej postieľky prichádza v peknom darčekovom balení. Rozmery detskej lampičky sú 12*39*14 cm a má ružovú farbu, hodí sa najlepšie pre najmenšie dievčatká.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery12*39*14 cm
Rozmery balenia16*5*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,14 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.