Náučné hry Učíme sa ABC Educa 52 dielov po španielsky od 3-5 rokov

Popis produktu

Náučná hra Učíme sa ABC od španielskeho výrobcu Educa je moderná sada detských skladačiek pre chlapcov a dievčatá od 3-5 rokov. Táto praktická sada hier obsahuje 52 dielikov, na ktorých sú vyobrazené veselé farebné obrázky a taktiež aj jednotlivé písmenká abecedy (veľké aj malé), ktoré bude dieťa priraďovať k jednotlivým obrázkom. Hravým spôsobom si zapamätajú začiatočné písmenká obrázkov, pričom majú k dispozícii aj šablónu, do ktorej budú vkladať jednotlivé dieliky a po otočení na druhú stranu zistia, či správne spojili písmenko s obrázkom. Hravým spôsobom si zlepšujú pamäť a koncentráciu, rozvíjajú si logické myslenie. Sada 52 dielikov je vyrobená v najvyššej kvalite a zameriava sa na všestranný rozvoj dieťaťa.

Deti sa pri skladaní rôznych dielikov nielen zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí a to zábavným spôsobom. S touto skladačkou bude vaše dieťa správne spájať dohromady obrázky s písmenkami. Náučná hra sa výraznou mierou podieľa na kreativite dieťaťa a na rozvoj fantáziepredstavivosti. Náučné hry pre chlapcov a dievčatá sú dôležité už od útleho veku. Jednotlivé dieliky skladačiek sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. 

Detská hra s puzzle a skladačkami rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí. Deti sa učia koncentrovať, vnímať detaily a rozvíja sa ich jemná motorika i logické myslenieŠpanielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia23*23*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle52
JazykSpanish
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.