Náučná hra Učíme sa Abecedu Educa 30 dielov - Predmety a písmená od 4-5 rokov

Popis produktu

Náučná hra Učíme sa Abecedu od španielskeho výrobcu Educa je originálna sada detských skladačiek pre chlapcov aj dievčatá od 4-5 rokov. Táto praktická sada hier obsahuje 30 dielikov, s ktorými si deti precvičia abecedu a naučia sa priraďovať správne začiatočné písmenká farebným obrázkom. Hravým spôsobom si zapamätajú nové písmenká, zlepšujú si pamäť a koncentráciu. Takisto sa u nich rozvíja logické myslenie. Sada 30 dielikov je vyrobená v najvyššej kvalite a zameriava sa na všestranný rozvoj dieťaťa.

Deti sa pri skladaní rôznych dielikov nielen zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí a to zábavným spôsobom. S touto skladačkou bude vaše dieťa správne spájať dohromady obrázky s písmenkami. Náučná hra sa výraznou mierou podieľa na kreativite dieťaťa a na rozvoj fantáziepredstavivosti. Náučné hry pre chlapcov a dievčatá sú dôležité už od útleho veku. Jednotlivé dieliky skladačiek sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. 

Detská hra s puzzle a skladačkami rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí. Deti sa učia koncentrovať, vnímať detaily a rozvíja sa ich jemná motorika i logické myslenieŠpanielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery23*23*5 cm
Dieliky puzzle30
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.