Nákupný vozík Smoby na kolieskach 52 cm

Popis produktu

Nákupný vozík na kolieskach z dielne francúzskych dizajnérov Smoby poteší každé dieťa od 3 rokov. Moderný nákupný vozík v krásnych zelených odtieňoch je vyhotovený s umeleckými obrázkami ovocia a nápisom Shopping. Vozík je vybavený kvalitnými plastovými kolieskami a praktickou rúčkou, ktorej výška dosahuje 52 cm. Trendový nákupný vozík je ako stvorený pre malých nezbedníkov, ktorí sa môžu naplno venovať hre na rôzne profesie.

Vozík na nákupy je vhodný doplnok aj k detským kuchynkám a obchodíkom, zahrajú sa s ním aj viaceré deti pri hre na predavačov a zákazníkov. Jedinečné farebné vyhotovenie vozíka a pravý francúzsky dizajn vytvorí očarujúcu atmosféru v každej detskej izbičke. Nákupná taška je vyrobená z kvalitného nepremokavého textilu. Jej vrchná časť sa dá rýchlo otvárať a zatvárať jedným pohybom. Vozík sa dá kamkoľvek odložiť, vďaka praktickému podstavcu je zaručená jeho stabilita.

S nákupným vozíkom si deti rozvíjajú fantáziu a predstavivosť, pri hre na rôzne povolania s ostatnými deťmi sa zlepšujú aj komunikačné schopnosti, získava sebavedomie a trénujú si jemnú motoriku pri vození nákupu, hračiek a iných doplnkov. Pri hre na obchodné profesie sa deti približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Rozmery produktu sú 29*14*52 cm, pričom jeho celková výška je 52 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Vlastnosti

  • nákupný vozík pre deti
  • nákupná taška z kvalitného textilu
  • nadčasový francúzsky dizajn
  • všestranne rozvíja deti pri hre na profesie
  • s motívom ovocia
  • vhodný od 3 rokov

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery29*14*52 cm
Celková výška52 cm
Rozmery balenia53*30*35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,32 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.