Nákupný vozík s peňaženkou Green Market Janod

Popis produktu

Detský nákupný vozík Green Market Janod s kovovým rámom a textilom je určený pre deti od 3 rokov. Súčasťou detského vozíka je aj detská peňaženka z textilu, kde si môže dieťa uložiť peniažky. Vďaka nákupnému vozíku vám môže dieťa pomôcť s nákupom a tiež rozširuje svoje znalosti o ovocí a zelenine. Vozík pre deti má ideálnu výšku 55 cm, ktorá zaručuje bezproblémovú manipuláciu. 

Vlastnosti

  • vhodný pre deti od 3 rokov
  • má motív ovocia a zeleniny
  • má pevnú kovovú konštrukciu
  • vhodný na nákup aj na hry

Vozík pre deti má čierne kolieska a biely podklad, na ktorom sú zobrazené rôzne druhy ovocia a zeleniny. Deti na týchto obrázkoch môžu spoznávať ovocie a zeleninu a rozširovať svoju slovnú zásobu. Textilný nákupný vozík je vďaka veselému pestrofarebnému motívu s ovocím a so zeleninou vhodný pre dievčatá aj chlapcov. Deti sa s vozíkom na nákup môžu hrať na predavačov či obchodníkov, ale využijú ho aj pri reálnych nákupoch v obchodoch. Je to nielen zábavná, ale aj praktická hračka pre malých obchodníkov.

Francúzska značka Janod vyrába prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja aj mnohé medzinárodné ocenenia, ktoré vás presvedčia o vysokej kvalite. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery29*18*55 cm
Celková výška55 cm
Celková dĺžka29 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.