Nákladný vlak Mini Train With Wagon Power Worker BIG s vyklápateľným vozňom dĺžka 45 cm červený od 24 mes

Popis produktu

Nákladný vlak Mini Train Power Worker od nemeckého výrobcu BIG predstavuje vynikajúcu hračku pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolania. Nákladný vlak s dĺžkou 45 cm je vybavený lokomotívou a vyklápateľným vozňom, v ktorom si deti môžu prevážať rôzny pracovný materiál. Pracovný vláčik je vhodný na použitie v interiéri aj exteriéri, kvalitné kolieska sú vyrobené z mäkčeného plastu, takže nezanechávajú stopy na podlahe. S vláčikom sa deti zahrajú aj na pieskovisku, v záhrade aj na pláži.

Robustný vláčik z prvotriednych plastov sa vyznačuje vysokou stabilitou a odolnosťou, vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným vláčikom zabaviť na dlhé hodiny a získa realistické zážitky. Hračka má oblé hrany, takže deti pri hre neublížia. Pri hre si rozvíjajú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Celkové rozmery vláčika sú 45*12*14 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. 

Nákladný vlak BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery45*12*14 cm
Celková dĺžka45 cm
Hmotnosť0,5 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.