Nákladné auto s vrtákom Power Worker Mini Dino Triceratops BIG s pohyblivými časťami a gumené kolesá od 24 mes

Popis produktu

Nákladné auto Power Worker Mini Dino je skvelý detský pracovný stroj, s ktorým sa zahrajú chlapci aj dievčatá od 2 rokov. Zelené nákladné autíčko v tvare triceratopsa očarí deti na prvý pohľad a spolu s ním sa zahrajú na povolanie stavbárov. Odolné kolieska poskytujú autu stabilitu a deti sa s ním zabavia v interiéri aj exteriéri na pieskovisku či pláži. Kvalitné plastové diely sú zárukou, že nákladné auto vydrží vašim deťom dlhé roky. Korba na autíčku je vyklápateľná, dieťa si v nej môže voziť stavebný materiál. V zadnej časti autíčka sa nachádza vrták, s ktorým môžu chlapci hĺbiť tunely a robiť geologický prieskum. Pri hre si dieťa rozvíja fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - nákladným autom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka má oblé hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 21*10*17 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Autíčko si aj po rokoch hrania zachová svoje krásne farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Nákladné auto BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery21*10*17 cm
Celková výška17 cm
Hmotnosť180 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.