Nákladné auto Monstertruck Mini Power Worker BIG 15 cm s gumenými kolesami kolesami od 2 rokov

Popis produktu

Nákladné auto Monstertruck Mini Power Worker je originálny detský pracovný stroj, s ktorým sa zahrajú chlapci aj dievčatá od 2 rokov. Nákladné auto je vyhotovené v krásnej čierno-červenej farebnej kombinácii, takže budú mať deti pri hre na stavbárov realistický zážitok. Kvalitné gumené kolesá poskytujú autu výbornú stabilitu a pri hre v interiéri nepoškriabu podlahu. Odolné a kvalitné plastové diely sú zárukou, že nákladné auto vydrží vašim deťom dlhé roky. Špičkové auto Monstertruck neobsahuje malé časti a využitie nájde v interiéri aj exteriéri. Nákladné auto rozvíja detskú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - nákladným autom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Detský Monstertruck má rozmery 15*10*11 cm, pričom jeho dĺžka je 15 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. 

Nákladné auto BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery15*10*11 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.