Nakladač Wheel Loader Power Worker BIG pracovný stroj 47 cm - gumené kolesá od 2 rokov

Popis produktu

Nakladač Wheel Loader Power Worker je vynikajúci detský pracovný stroj, s ktorým sa zahrajú chlapci aj dievčatá od 2 rokov. Nákladné auto je vyhotovené v originálnej oranžovo-šedej farebnej kombinácii, takže budú mať deti pri hre na stavbárov realistický zážitok. Kvalitné gumené kolesá poskytujú hračke výbornú stabilitu a pri hre v interiéri nepoškriabu podlahu. Detské auto má v prednej časti pohyblivé rameno s veľkou lyžicou, s ktorými sa deťom ľahko manipuluje. Odolné a kvalitné plastové diely sú zárukou, že nakladač vydrží vašim deťom dlhé roky. Ramenom sa dá hýbať hore a dole, a podobne sa dá samostatne hýbať aj lyžicou. Prvotriedny nakladač pre deti neobsahuje malé časti a využitie nájde v interiéri aj exteriéri

Tento nakladač s pohyblivými časťami rozvíja detskú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - nakladačom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Nakladač má rozmery 47*20*23 cm, pričom jeho dĺžka je 47 cm a výška 23 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Detský nakladač BIG je chránený UV filtrom, takže hračka nestratí svoje krásne farby ani po rokoch hrania sa na pieskovisku. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. 

Veľký nakladač BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery47*20*23 cm
Celková výška23 cm
Celková dĺžka47 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,0 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.