Drevená autodráha Porsche Racing Set Big Eichhorn s dvojitou dráhou a pit stopom s 3 pretekárskymi autami 600 cm dĺžka 53 dielov

Popis produktu

Drevená autodráha Porsche Racing Set Big od nemeckého výrobcu Eichhorn je vynikajúca voľba pre všetky šikovné deti od 3 rokov, ktoré si túžia postavať vlastnú autodráhu. Perfektná drevená stavebnica je vyrobená z prvotriedneho bukového dreva, ktoré deťom prinesie neopakovateľný zážitok pri hre s klasickým prírodným materiálom. Bohatá 53-dielna sada obsahuje drevené diely, ktoré po zapojení vytvoria závodný okruh s viacerými dvojitými dráhami, so stúpaním aj klesaním. Na trati s dĺžkou 600 cm sa nachádza široká štartovacia plocha, na ktorú deti pripravia 3 pretekárske autá Porsche (biele, modré a žlté), ktoré majú k dispozícii aj pit stop s číslami autíčok.

Malí pretekári začínajú na štarte, ktoré je označené nadstavbou s nápisom start/finish a počas pretekov prechádzajú aj pod reklamným nápisom Porsche. Tribúna s divákmi a nápismi reklamných sponzorov vzbudí v deťoch realistické pocity. Perfektná autodráha v jemných a zároveň sýtych farbách nadchne každé dieťa, ozdobí každú izbičku, vytvára útulnú a veselú atmosféru. Vďaka originálnemu dizajnu a najvyššej nemeckej kvalite vydrží vo vašej rodine po dlhé roky, zabavia sa s ňou aj ďalšie generácie. Výhodou je možnosť rozšírenia dráhy o ďalšie doplnky, takže dokáže rásť spolu s dieťaťom. 

Špičkový vzhľad a precízne spracované diely podnecujú rozvoj fantázie a kreativity, prebúdzajú zdravú detskú zvedavosť. Súrodenci a kamaráti sa spoločne zabávajú pri hre na pretekárov, pri stavbe trate si zlepšujú jemnú motoriku a technickú predstavivosť. S autodráhou Eichhorn budú deti každý deň objavovať nové herné možnosti a kombinácie. Deti si pri skladaní autodráhy zlepšujú nielen jemnú motoriku, ale aj logické myslenie a technickú predstavivosť, naberajú sebavedomie. Hladký povrch zo starostlivo ošetreného dreva a použité zdravotne neškodné farby zaručujú deťom pri hre bezpečnosť.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám fantastické drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • autodráha z bukového dreva
  • 53-dielna súprava
  • dĺžka trate 600 cm
  • 3 pretekárske autíčka Porsche
  • špičková nemecká kvalita od Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery balenia13*44*34 cm
Celková dĺžka650 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,58 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.