Kreslo s hracím stolíkom Cotoons Smoby s textilným poťahom a kvetina so zvukom a svetlom od 6 mes

Popis produktu

Kreslo Cotoons z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je nadčasová nafukovacia sedačka pre najmenšie deti od 6 mesiacov a jej súčasťou je didaktický stolík s elektronickými funkciami. Mäkučké kresielko v jemnej tyrkysovo-žltej farebnej kombinácii je ako stvorené pre všetky deti, ktoré sa učia sedieť. Kreslo deti podopiera, aby sa cítili príjemne a bezpečne, o vysokú opierku si môžu oprieť hlavičku a ručičky položiť na lakťové opierky. Súčasťou kresla je aj kvalitný textilný poťah, ktorý zabráni tomu, aby sa dieťa počas sedenia nešmyklo. Sedacia časť je prispôsobená potrebám detí, poskytuje dostatok komfortu a pohodlia.

O zábavu na kresle pre najmenších sa postará didaktický stôl s elektronickými funkciami. Hračky na didaktickom stolíku sa dajú stláčať, otáčať, vydávajú rôzne zvuky a svetielkujú. Hrací stolík má pestré a výrazné farby a tvary, ktoré sa dieťa učí rozpoznávať. Jednotlivé doplnky sú zdobené obrázkami rozprávkových postavičiek Cotoons, ktoré vyvolávajú v deťoch nadšenie a radosť. Zabavia sa pri hre s veľkou slnečnicou, naučia sa prevliekať krúžky a dosýta sa zabavia pri stláčaní rôznych gombíkov. 

Stôl na hranie je didaktický - prispieva k optimálnemu vývinu a rozvoju inteligencie najmenších detí. Rozvíjajú si kognitívne schopnosti, jemnú motoriku, koncentráciu, fantáziu a predstavivosť. Pozostáva z 3 pevných nôh a dá sa jednoducho napojiť k detskej nafukovačke. Výhodou stolíka je voľný priestor v prednej časti, ktorý sa dá využiť na hranie sa s inými hračkami, na kreslenie alebo dokonca ako jedálenský stôl. Nafukovacie kreslo rastie s dieťaťom - keď trochu vyrastie, môže ho používať na samostatné sedenie, bez opory stolíka.

Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery66*70*46 cm
Rozmery balenia45*10*45 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,80 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.