Nafukovacie kreslo Cotoons Smoby s didaktickým stolom ružové od 6 mes

Popis produktu

Smoby nafukovacie kreslo s didaktickým stolom Cotoons je hebká a jemná sedačka pre deti od 6 mesiacov. Najmenšie deti, ktoré sa ešte len učia sedieť sa veľmi potešia tomuto mäkkému kresielku, ktoré prichádza v ružovej farbe. Je to nádherný doplnok do každej dievčenskej izbičky. Kreslo najmenšie deti podopiera tak, aby nepadali do strán a cítili sa pohodlne počas rôznych hier. Nafukovacia sedačka má lakťové opierky a textilný poťah, takže sa na nafukovačke nešmýkajú. Sedacia časť je vyrobená z rovnakého textilu ako opierka, má otvory na nožičky, takže dieťatko sedí bezpečne a stabilne. Hračka pre najmenšie deti má rozmery 66*70*46 cm, funguje na 2 x AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

O zábavu na kresle pre najmenších sa postará stôl s rôznymi elektronickými hračkami. Dajú sa stláčať, otáčať, vydávajú rôzne zvuky a pekné melódie, tiež svetielkujú. Majú pestré farby a všelijaké tvary, napríklad kvetinka, mlyn, valček, krúžky a sú zdobené obrázkami rozprávkových postavičiek Cotoons. Hračky na stolíku sú didaktické, takže pomáhajú rozvíjať inteligenciu a prispievajú k optimálnemu rozvoju najmenších detí. Prispievajú k rozvoju jemnej motoriky, pohybových zručností, deti spoznávajú farby a tvary. Detský stôl na hranie má 3 pevné nohy, dá sa jednoducho napojiť na detskú nafukovačku alebo sa môže používať aj samostatne. Výhodou stolíka je voľný priestor v prednej časti, ktorý sa dá využiť na hranie sa s inými hračkami, na kreslenie alebo dokonca ako jedálenský stôl. Keď dieťatko vyrastie, detské kreslo môže používať na samostatné sedenie, bez opory stolíka.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Sedačka pre najmenších Smoby je vďaka viacúčelovému využitiu, nádhernému dizajnu a žiarivým farbám obľúbená u mnohých detí aj rodičov.

Vlastnosti

  • nafukovacie kresielko pre najmenších
  • pohodlné mäkké sedenie pre bábätko
  • didaktický stolík so zvukovými a svetelnými efektmi
  • odpojiteľný stôl na 3 nohách
  • stôl aj kreslo sú využiteľné samostatne
  • viacero didaktických hračiek
  • textilný poťah proti šmýkaniu
  • z odolného, zamatovo jemného plastu
  • vhodné od 6 mesiacov
  • funguje na 2 x AAA batérie
  • farebne vhodné hlavne pre dievčatká
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery66*70*46 cm
Rozmery balenia45*95*45 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,70 kg
NoteBattery: 2x AAA, LR03
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.