Multifunkčné fitness centrum GetSet Powerstation PS520 Exit Toys s boxovacím vrecom bradlami lavičkou lezeckou stenou a lanom na šplhanie

Popis produktu

Multifunkčné fitness centrum GetSet powerstation PS520 od holandskej značky Exit Toys prinesie dospelým a deťom od 14 rokov možnosť športovať a udržiavať sa v kondícii v pohodlí vlastnej záhrady. Vonkajšia fitness posilňovňa je vyrobená z kvalitnej oceľovej konštrukcie s protikoróznou úpravou, vďaka čomu sa vyznačuje dlhou životnosťou a vynikajúco odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam. Predstavuje skvelé riešenie aj pre športovcov, ktorí nemajú čas chodiť do posilňovne a radi trávia čas na čerstvom vzduchu.

Štandardné príslušenstvo k fitness posilňovni GetSet powerstation PS520:

  • podpera na kliky (nosnosť 100 kg, výška od zeme 40 cm)
  • hrazda (nosnosť 100 kg, výška od zeme 285 cm)
  • boxovacie vrece (priemer 33 cm, výška 94 cm, objem 85 litrov, max. váha 86,5 kg)
  • bradlá (šírka 102 cm, vzdialenosť medzi rúčkami 52 cm, nosnosť 100 kg, výška od zeme 124 cm)
  • benchpress lavička z cédrového dreva (rozmery 115*30*41 cm, nosnosť 100 kg)
  • držiak na činky (9 úrovní, nosnosť 120 kg)
  • lezecká stena z cédrového dreva (rozmery 116*275 cm, 10 úchopov, nosnosť 100 kg)
  • lano na šplhanie (priemer 2 cm, dĺžka 270 cm, nosnosť 100 kg)
  • 2 úchyty pre posilňovacie laná (laná nie sú súčasťou balenia)

Záhradná fitness posilňovňa je rozšíriteľná, takže si budete môcť dokúpiť športové príslušenstvo z radu GetSet, ktoré potrebujete pre svoje tréningové plány, ako sú napr. gymnastické kruhy alebo visutá hrazda. Získate tak originálne fitness centrum, v ktorom si precvičíte celé telo a prispôsobíte si ho podľa svojich potrieb. Súčasťou balenia je praktický háčik s karabínou pre uchytenie športového príslušenstva. Záhradná fitness platforma v štýlovom čiernom vyhotovení sa stane obľúbeným miestom pre celú rodinu. 

Športová stanica GetSet PS520 sa vyznačuje vysokou stabilitou a pevnosťou, môžu ju naraz používať 3 osoby. Rozmery fitness posilňovne sú 437*220 cm, jej výška je 297 cm. Športové fitness centrum je vybavené kvalitnou 6-dielnou kotviacou sadou, ktorú je potrebné zabetónovať do zeme (betón nie je súčasťou balenia). Rozmer otvoru pre betónovanie je 30*30*40 cm. Rozmery opičej dráhy na lezenie sú 250*51 cm, je vo výške 234 cm a jej maximálna nosnosť je 100 kg. Priemer rúčok na lezenie a ich hrúbka je 38 mm x 1,5 mm.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým športové outdoor hračky a vybavenie. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV a CE. Produkty sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 14 rokov
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.