Multifunkčné fitness centrum GetSet Monkeybar MB200 Exit Toys rozšíriteľné s oceľovou konštrukciou

Popis produktu

Multifunkčné fitness centrum GetSet Monkeybar MB200 od holandskej značky Exit Toys prinesie dospelým a deťom od 3 rokov veľa skvelých zážitkov pri cvičení v pohodlí vlastnej záhrady. Vonkajšie centrum na fitness je vyrobené z kvalitnej oceľovej konštrukcie s protikoróznou úpravou, vďaka čomu sa vyznačuje dlhou životnosťou a vynikajúco odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam. Deti ho využijú pri šplhaní a lezení na opičej dráhe, čím si zlepšia koordináciu celého tela a trávia čas na čerstvom vzduchu. Veľkou výhodou fitness platformy je jej rozšíriteľnosť, takže budete môcť kedykoľvek dokúpiť príslušenstvo z radu GetSet, ktoré pri cvičení deti využijú - gymnastické kruhy, sieť na šplhanie, hojdačka, lezecká stena alebo visutá hrazda.

Dospelí dokážu využiť fitness centrum naplno a ocenia možnosť dokúpenia rôzneho športového príslušenstva GetSet - boxovacie vrece, bradlá, hrazda, benchpress lavička s držiakmi na činky či ukotvenie pre posilňovacie laná. Získajú tak záhradnú posilňovňu pre každodenný tréning, v ktorej sa budú všestranne rozvíjať a udržiavať v dobrej kondícii. Súčasťou balenia je praktický háčik s karabínou pre uchytenie športového príslušenstva, takže posilňovňu dokážete rýchlo prispôsobiť svojim potrebám.

Športové fitness centrum GetSet MB200 sa vyznačuje vysokou stabilitou a pevnosťou, môžu ho naraz používať 2 osoby. Rozmery fitness preliezky sú 331*115 cm, jej výška je 248 cm. Fitness centrum je štandardne vybavené 4-dielnou kotviacou sadou, ktorú je potrebné zabetónovať do zeme (betón nie je súčasťou balenia). Rozmer otvoru pre betónovanie je 30*30*40 cm. Rozmery opičej dráhy na lezenie sú 250*51 cm, je vo výške 234 cm, jej maximálna nosnosť je 100 kg. Priemer rúčok na lezenie a ich hrúbka je 38 mm x 1,5 mm.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky a vybavenie. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV a CE. Produkty sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery331*115 cm
Celková výška248 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť100 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.