Motokára na šliapanie Go Kart Pro 100 triker Black Exit Toys nafukovacie pneumatiky od 6 rokov

Popis produktu

Motokára na šliapanie Go Kart Pro 100 triker Black od holandskej značky Exit Toys je superýchle a ľahko manévrovateľné závodné auto pre všetky deti od 6 rokov. Štýlová motokára v krásnom čiernom prevedení je ako stvorená pre malých pretekárov a pretekárky. Patentovaný systém riadenia a sedadlo s nízkym posedom umožňujú deťom udržať si perfektnú kontrolu nad vozidlom pri zatáčaní do každej zákruty. Špičkové nafukovacie pneumatiky so širokým gripom ponúkajú vynikajúce jazdné vlastnosti a priľnavosť na každej ceste.

Motokára je vybavená galvanizovaným oceľovým rámom najvyššej kvality, vďaka čomu vydrží dlhé roky. Dieťa ovláda smer motokáry pomocou prenášania váhy na sedadle, pričom má oporu vďaka pákam na oboch stranách sedadla. Ergonomické sedadlo s vysokou opierkou poskytuje dieťaťu pohodlie a bezpečnosť pri každej jazde. Kvalitný šliapací pohon s krytou reťazou je ukotvený v prednej časti motokáry, dieťa má nohy pri jazde vyložené na protišmykových pedáloch. Zadné kolieska sú kryté blatníkmi, vďaka čomu sú šaty dieťaťa chránené pred nadmerným znečistením.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Stabilné a rýchle motokáry sa vyznačujú pravým holandským štýlom a pomáhajú chlapcom a dievčatám zdravo športovať na čerstvom vzduchu, spoločne súťažiť pri pretekoch. Pri jazde na motokáre si spevňujú svalstvo na rukách a nohách, učia sa odhadovať vzdialenosti a rozvíjajú si rovnováhu.

Vlastnosti:

  • galvanizovaná oceľová konštrukcia
  • stabilný 3-kolesový systém
  • nafukovacie kolesá
  • výstražná vlajka
  • celková váha 24 kg
  • celková nosnosť 100 kg
  • minimálna výška dieťaťa 140 cm
  • celkové rozmery 140*70*74 cm
  • Holandská značka Exit Toys


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery140*70*74 cm
Hmotnosť24 kg
Nosnosť100 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.