Drevené 3D Monument puzzle Iron Throne Educa 56 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Drevené 3D puzzle Monument Iron Throne má spolu 56 dielikov z dreva, s ktorými sa dobre manipuluje. Po zložení puzzle dostanete jedinečný model Železného trónu známeho zo seriálu Game of Thrones (Hry o tróny). Rozmery poskladaného 3D puzzle sú 24*19*19 cm. 3D puzzle je určené pre deti od 6 rokov, ale určite poteší aj starších súrodencov či rodičov, ktorí patria medzi fanúšikov tohto kultového seriálu. 3D puzzle poteší najmä náročnejších fanúšikov skladačiek, pretože nejde iba o obyčajné puzzle. Keď ho poskladáte, budete mať pocit, že ste sami vládcami, ktorí sedia na Železnom tróne.

Určite každý pozná legendárny seriál Game of Thrones, ktorý si v posledných rokoch získal milióny sledovateľov. 3D puzzle Educa z dreva môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych, ktorí patria medzi nich alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu.

Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery24*19*19 cm
Rozmery balenia39*26*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle56
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.