Moja prvá skrinka pokladov Perle Kaloo na mašličku

Popis produktu

Skrinka na poklady Perle Kaloo je vynikajúci doplnok pre každé bábätko. Je to praktická skrinka s niekoľkými priečinkami v podobe malých zásuviek. Do skrinky pokladov môžete odkladať fotografie, prvé vypadnuté zúbky, hrkálky a iné drobnosti zo života vašich ratolestí. Detská skrinka sa dá pekne uzavrieť mašličkou a odložiť ako spomienkový predmet. Keď vaše dieťatko vyrastie, otvorí si svoju skrinku pokladov a pozrie si, čo všetko mal rád a čo všetko sa zachovalo z čias, keď mal zopár týždňov alebo mesiacov. Skrinka je prevedená v bielo-šedej farbe, preto je vhodná pre chlapcov aj dievčatá.

Po rokoch, keď si vaše dieťa založí rodinu, môže svoje hračky a iné drobnosti uložené v skrinke pokladov podarovať svojim deťom a bude z toho pekná rodinná tradícia. Detská skrinka na poklady pochádza z modernej a nežnej kolekcie Perle od renomovaného výrobcu Kaloo. Je vyrobená z kvalitného materiálu, vďaka čomu vydrží a ochráni vaše poklady po dlhý čas. Skrinka pokladov má rozmery približne ako veľká kniha - 23*9*28 cm, preto sa dá ľahko uložiť na poličku v detskej izbe a nezaberie veľa miesta. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre bábätká s jedinečným francúzskym dizajnom. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Uchovajte si čo najviac drobností z detských čias vašich ratolestí so skrinkou pokladov Kaloo, aby ste mali spoločne po rokoch na čo spomínať. 

Vlastnosti

  • prvá skrinka pokladov pre bábätko
  • kompaktné rozmery, dá sa jednoducho odložiť
  • niekoľko zasúvacích priečinkov
  • zatváranie na mašličku
  • sivo-šedá farba vhodná pre chlapcov aj dievčatá
  • priestor na fotky, prvé vypadnuté zúbky, hrkálky, malé hračky a podobne
  • kvalitný materiál
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • nádherný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*9*28 cm
Rozmery balenia23*9*29 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.