Autíčko na pull back pohon Mini Bobby Car Neo BIG v červenej, modrej, sivej alebo ružovej od 12 mes

Popis produktu

Autíčko na pull back pohon Mini Bobby Car Neo od nemeckého výrobcu BIG je skvelým darčekom pre všetky deti a najmä chlapcov od 12 mesiacov. Naťahovacie autíčko je vernou kópiou klasického odrážadla BIG Bobby Car Neo. Malé pretekárske autíčko s precíznymi detailmi je vyhotovené v červenej, modrej, sivej alebo ružovej farbe. Uvedená cena platí iba za 1 autíčko, pri objednávky uveďte, o akú farbu máte záujem. Autíčko funguje na klasické naťahovanie. Dieťatko potiahne malé pretekárske autíčko dozadu, pustí a môžu sa začať malé stolné preteky

Keďže značka BIG si dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské autíčko Mini Bobby Car Neo má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Deti si pri hre s autíčkom rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. 

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery7*5*5 cm
Celková výška5 cm
Celková dĺžka7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,06 kg
Farbamodrá,ružová,červená,šedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.