Mikrofón so stojanom Kally's Mashup Smoby 3v1 kompatibilné s audio prehrávačmi karaoke a rôzne zvukové a svetelné efekty od 5 rokov

Popis produktu

Objavujte kvalitné detské mikrofóny s množstvom funkcií. Detský mikrofón so stojanom Kally´s Mashup Nickelodeon so zvukmi a svetlom je vhodný pre všetky dievčatká od 5 rokov, ktoré si rady spievajú svoje obľúbené pesničky. Karaoke mikrofón v krásnom ružovom vyhotovení s motívom populárnej série Kally´s Mashup, poteší každé dievčatko, ktoré pozná seriál o dievčatku, ktoré sa túžilo stať popovou hviezdou. Celková výška karaoke mikrofónu so stojanom je 120 cmDetský karaoke mikrofón sa zapája do elektronického modulu, pomocou ktorého môže dieťa nastaviť hlasitosť zvuku a rôzne zvukové efekty, vrátane karaoke.

Elektronický modul je možné pripevniť nielen na stojan, ale takisto aj používať samostatne s mikrofónom. Karaoke súprava ponúka aj možnosť pripojenia mobilného telefónu, ktorý sa jednoducho umiestni na vyhradené miesto, zapojí sa do modulu a malé speváčky zažijú lepšiu zábavu pri výbere svojich obľúbených pesničiek. Mikrofón je kompatibilný s rôznymi audio prehrávačmi a celá súprava je napájaná batériami 4 x AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia.  

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality, spĺňa aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery44*37*120 cm
Celková výška90 - 120 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 4 x AA/LR6 1.5V not included
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.