Meteorologická stanica predpoveď počasia Weather Kit ku všetkým domčekom Smoby zvonkohra vetromer a zrážkomer od 24 mes

Popis produktu

Meteorologická stanica na predpoveď počasia Weather Kit od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre chlapcov a dievčatá už od 2 rokov. Originálna sada na pozorovanie počasia obsahuje vetromer, ktorý znázorňuje smer a rýchlosť vetra, zrážkomer pre určenie výdatnosti dažďa a zvonkohru, ktorá zvukovým podnetom upozorní dieťa na silu vetra. Ukazovatele počasia sa dajú pripevniť ku všetkým domčekom Smoby a prinášajú tak novú možnosť ich využitia. Chlapci a dievčatá sa pri hre na meteorológov učia pozorovať prírodné cykly, získavajú realistické zážitky a pozitívny vzťah k prírode.

Detská meteorologická sada je vyrobená z pevných a odolných plastov so zaoblenými hranami, zabezpečujú deťom pri hre maximálnu bezpečnosť. Deti sa pri hre na povolanie približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Učia sa, ako fungujú meteorologické pomôcky, zlepšujú si logické myslenie a predstavivosť. Zahrajú sa s nimi aj so svojimi súrodencami a kamarátmi, spoločne analyzujú počasie a zlepšujú si komunikačné zručnosti a schopnosti. Meteorologická sada sa dá jednoducho pripevniť na strechu domčekov Smoby.

Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom kvalitné hračky už celé desaťročia. Hračky Smoby majú pestré farby a preto podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť, pomáhajú im rozvíjať jemnú motoriku a sebavedomie. Majú tiež oblé hrany, ktoré chránia deti pred zranením. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, sú zárukou francúzskej kvality, bezpečnosti a originality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia19*10*26 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.