Malý záhradník - zelenina Tomato-Lettuce-Rocket Educa Nature so záhradníckymi potrebami od 5 rokov

Popis produktu

Detská hra Malý záhradník je nielen výborná hra pre deti od 5 rokov, ale aj skvelý spôsob ako deti naučiť kopec nových vecí o pestovaní a raste rastliniek. Deti si so sadou Malý záhradkár môžu vypestovať svoju vlastnú záhradku, v ktorej budú mať tri druhy zeleniny: paradajka, šalát a rukola. Súprava na pestovanie je vhodná pre všetky deti od 5 rokov. Súčasťou detskej záhradníckej sady je všetko, čo potrebuje pravý záhradník do svojej záhradky - 3 kvetináče bielej farby so zelenými nožičkami, 3 druhy semienok, zemina (jeden liter), lopatka na presádzanie rastlín, konvička, zapichovacie tabuľky na označenie druhu rastliny, záhradkársky poradca s radami ako najlepšie vypestovať rastlinky. V príručke nájdu vaši malí záhradkári zaujímavé informácie o pestovaní a rôzne tipy na pestovanie.

Všetky tri druhy rastlín, ktoré si vaši malí záhradkári vypestujú, môžu potom spolu s vami využiť pri varení v kuchyni. Deti milujú realistické hračky, táto súprava ich určite neprestane baviť a budú s láskou pestovať svoje vlastné rastlinky. Záhradnícka súprava pre deti obsahuje všetko na pestovanie, rast a učenie sa o rastlinách. Deti si jednoducho nasypú zeminu do kvetináčov, zasadia semiačka, polievajú ich, zabezpečia im dostatok svetla a vlahy. Každý kvetináč si môžu označiť praktickou tabuľkou, na ktorú napíšu názov zasadenej rastlinky. Detská hra Malý záhradkár je dokonalou zábavou pre viacero detí, ktoré sa môžu spoločne starať o rastlinky a učiť sa nové veci.

Ak vaše deti nemajú možnosť byť v ozajstnej záhrade, sada Malý záhradkár je dokonalou náhradou. Pri pestovaní farebných kvetiniek sa deti naučia všetko o starostlivosti o rastlinky, učia sa zodpovednosti. Začnú si viac vážiť aj ovocie a zeleninu, ktorú dostávajú každý deň na stôl. Pretože si budú viac uvedomovať ako ťažké je niečo vypestovať. Výrobca Educa je španielska spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou puzzle, spoločenských a edukačných hier pre všetky vekové kategórie. S výrobcom Educa sa vaše deti nielen zabavia, ale aj sa veľa naučia.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia39*30*10 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.