Malý záhradník - kvetiny Daisy - Zinnia - Cosmos of Japan Educa Nature so záhradníckymi potrebami od 5 rokov

Popis produktu

Malý záhradník Educa Nature je nielen úžasná hra pre deti, ale aj spôsob, ako ich naučiť zodpovednosti a starostlivosti. Deti si so sadou Malý záhradkár môžu vypestovať svoju vlastnú záhradku, v ktorej budú mať tri druhy kvetov: sedmokrásku, cíniu a krasuľku. Súprava na pestovanie je vhodná pre všetky deti od 5 rokov. Súčasťou detskej záhradníckej sady je všetko, čo potrebuje pravý záhradník do svojej záhradky - kvetináče, 3 druhy semienok, zemina (jeden liter), lopatka na presádzanie rastlín, konvička, zapichovacie tabuľky na označenie druhu rastliny, záhradkársky poradca s radami ako najlepšie vypestovať rastlinky. V príručke nájdu vaši malí záhradkári zaujímavé informácie o pestovaní a rôzne tipy na pestovanie.

Záhradnícka súprava pre deti obsahuje všetko na pestovanie, rast a učenie sa o rastlinách. Deti si jednoducho nasypú zeminu do kvetináčov, zasadia semiačka, polievajú ich, zabezpečia im dostatok svetla a vlahy. Každý kvetináč si môžu označiť praktickou tabuľkou, na ktorú napíšu názov zasadenej rastlinky. Celá súprava je veľmi realistická, deti sa budú cítiť ako ozajstní záhradkári. Pri starostlivom pestovaní budú deťom odmenou krásne kvetinky, ktoré im budú zdobiť detskú izbu, ale výborne ozdobia aj hociktoré okno v dome či byte. Detská hra Malý záhradkár je dokonalou zábavou pre viacero detí, ktoré sa môžu spoločne starať o rastlinky a učiť sa nové veci.

Ak vaše deti nemajú možnosť byť v ozajstnej záhrade, sada Malý záhradkár je dokonalou náhradou. Pri pestovaní farebných kvetiniek sa deti naučia všetko o starostlivosti o rastlinky, učia sa zodpovednosti. Začnú si viac vážiť aj ovocie a zeleninu, ktorú dostávajú každý deň na stôl. Pretože si budú viac uvedomovať ako ťažké je niečo vypestovať. Výrobca Educa je španielska spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou puzzle, spoločenských a edukačných hier pre všetky vekové kategórie. S výrobcom Educa sa vaše deti nielen zabavia, ale aj sa veľa naučia.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia39*30*10 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.