Malý záhradník - bylinky Strawberry-Mint-Basil Educa Nature so záhradníckymi potrebami od 5 rokov

Popis produktu

Malý záhradník Educa Nature je fantastická hra pre deti od 5 rokov, s ktorou si vypestujú svoje vlastné rastlinky. Tie môžu neskôr tvoriť výzdobu v detskej izbe či obývačke, ale využijete ich aj pri varení a pečení. Deti si s touto jedinečnou sadou Malý záhradkár môžu vypestovať svoju vlastnú záhradku, v ktorej budú mať tri druhy rastlín: bazalka, mäta a jahoda. Súčasťou detskej záhradníckej sady je všetko, čo potrebuje správny záhradkár - 3 biele kvetináče, 3 druhy semienok, zemina (jeden liter), lopatka na presádzanie, konvička, zapichovacie tabuľky na označenie druhu rastliny a záhradkársky poradca.

Záhradkárska príručka obsahuje rady ako najlepšie vypestovať rastlinky, zaujímavé informácie o pestovaní a rôzne tipy na pestovanie. Deti si jednoducho nasypú zeminu do kvetináčov, zasadia semiačka, polievajú ich, zabezpečia im dostatok svetla a vlahy. Každý kvetináč si môžu označiť praktickou tabuľkou, na ktorú napíšu názov zasadenej rastlinky. Záhradnícka súprava pre deti obsahuje všetko na pestovanie, rast a učenie sa o rastlinách. Celá súprava pre malých záhradníkov je veľmi realistická, deti sa budú cítiť ako ozajstní záhradkári.

Pri starostlivom pestovaní budú deťom odmenou bylinky, ktoré sa hodia napríklad na parapetnú dosku okien. Bylinky využijú aj šikovné mamičky či oteckovia pri varení alebo pečení. Ak vaše deti nemajú možnosť byť v ozajstnej záhrade, sada Malý záhradkár je dokonalou náhradou. Pri pestovaní byliniek, ktoré sa dajú využiť aj v kuchyni, sa deti naučia všetko o starostlivosti o rastlinky, učia sa zodpovednosti. Začnú si viac vážiť aj ovocie a zeleninu, ktorú dostávajú každý deň na stôl. Pretože si budú viac uvedomovať ako ťažké je niečo vypestovať. Výrobca Educa je španielska spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou puzzle, spoločenských a edukačných hier pre všetky vekové kategórie. S výrobcom Educa sa vaše deti nielen zabavia, ale aj sa veľa naučia.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia39*30*10 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.