Magnetická tabuľa Magnetic Diary - Une Belle Journee Janod vo francúzštine

Popis produktu

Magnetická tabuľa Magnetic Diary Une Belle Journee je pekná hračka vhodná pre deti od 3 do 6 rokov. Magnetická hračka pre deti je nádhernou pomôckou pre vaše ratolesti, ktorá im pomôže zorientovať sa a naučiť sa mesiace, dni v týždni, počasie a dokonca aj pochopiť nálady, ktoré sprevádzajú ľudský život. Diár je vo francúzskom jazyku a dá sa zavesiť na stenu. Obsahuje spolu 68 pestrofarebných magnetiek s číslicami, názvami dní a mesiacov, náladami a obrázkami počasia. Vo vrchnej časti sa zaznamenáva deň a dátum, pod ním nálada dieťatka a počasie. Je to skvelá vzdelávacia pomôcka, ktorá učí dieťa dni, mesiace a počasie. Ďalej mu pomôže pri rozširovaní slovnej zásoby francúzskeho jazyka a tiež pri rozpoznávaní vlastných pocitov. 

Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika hmatová citlivosť. Deti sa učia nové slová, rozlišujú svoje pocity, rozširujú si slovnú zásobu v cudzom jazyku. Táto detská hračka Janod je skvelým doplnkom do každej detskej izby, ale aj výborným spoločníkom pre vzdelávanie.

Janod je výrobca, ktorého história siaha do roku 1970 a zaoberá sa výrobou prvotriednych hračiek pre deti s francúzskym dizajnom. Sú to nielen zábavné hračky, ale aj prostriedky na rozvoj inteligencie detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická tabuľa – diár
  • rozmery 36*36 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa nových slov
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery36*36 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.