Školská obojstranná magnetická tabuľa Activity Smoby s 80 doplnkami set 2 kusy modrá/ružová

Popis produktu

Set 2 školských magnetických tabúľ s bohatou sadou doplnkov je vhodná pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Obojstranné tabule sú vyhotovené v tematickej modrej a ružovej farbe. Jedna strana tabule je magnetická, kde si deti pomocou fixky môžu kresliť rôzne farebné domčeky, autíčka či iné predmety. Bohatá výbava zahŕňa aj magnetické písmenká a číslice. Nechýbajú ani matematické značky, deti sa teda môžu učiť sčítavanie či malú násobilku hravým spôsobom. Druhá strana tabule je určená na klasické kreslenie kriedou, deti si môžu vyskúšať písanie písmen či kreslenie farebnej dúhy. Školská tabuľa Activity Smoby je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je ľahký a zároveň odolný. Rodičia sa o stabilitu magnetickej tabule nebudú musieť báť, keďže nohy podstavca sú vybavené protišmykovou ochranou.

Rozvíjajte kreativitu

Magnetická školská tabuľa Smoby rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť. Vaše deti budú mať určite veľa nápadov, ako čo najlepšie využiť priložené doplnky. Môžu použiť fixku a k dispozícii budú mať aj 6 farebných kried. Súčasťou balenie je aj handrička na čistenie tabule a spomínané magnetky.
V bočnej časti sa nachádza aj farebný držiak na uloženie všetkých magnetiek, aby ich deti mali pekne po ruke. Celková výška tabule je 105 cm. Tabuľu môžu rodičia veľmi ľahko rozložiť či zložiť a presunúť na iné miesto, napríklad aj v lete na záhradu.

O Smoby

Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi popredných výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek s pútavým dizajnom, ktorý milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka. Do poznámky pri objednávke špecificky uveďte, o akú farbu máte záujem: modrá/ružová.

Vlastnosti

  • kvalitná a stabilná konštrukcia
  • atraktívny francúzsky dizajn
  • bohatá výbava až 80 doplnkov
  • obojstranná školská tabuľa
  • magnetky - písmenká a číslice
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*54*105 cm
Celková výška105 cm
Rozmery balenia55*10*60 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,6 kg
Note2 x
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.