Magnetická mapa sveta Animals Magnetic World Map Janod 201 magnetov od 5 rokov

Popis produktu

Magnetická mapa sveta Animals Magnetic World Map je pekná hračka vhodná pre deti od 5 do 12 rokov. Magnetická hračka je skvelá pomôcka pre deti na učenie sa o zvieratkách, ktoré žijú v rôznych častiach sveta. Mapa sveta pre deti spolu obsahuje 201 magnetiek so zvieratkami, ktoré sú farebne odlíšené podľa kontinentov. Vďaka úžasným detailom a krásnym farbám máte zaručené, že dieťatko sa o zvieratkách naučí veľa vecí a dlho si to uchová v pamäti. Deti si prostredníctvom tejto pomôcky určite zamilujú zemepis, mapa je okrem toho aj výborným doplnok do detskej izby. Magnetická mapa so zvieratkami je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika. Pri mape sveta sa dieťa učí rôzne veci o krajinách na všetkých kontinentoch, vzdeláva sa veľmi hravým a zábavným spôsobom. Možností na rozvoj dieťaťa je pri tejto hračke mnoho. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom pri učení sa o svete a tiež krásnym doplnok v detskej izbe každého dieťaťa.

Janod je symbol originálnych detských hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická mapa sveta
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • obsahuje 201 magnetiek so zvieratkami
  • vhodná pre deti od 5 do 12 rokov
  • ideálne na učenie sa geografie, ale aj na ozvláštnenie detskej izby
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery72*0,6*46 cm
Hrúbka puzzle0.6 cm
MagnetickéÁno
Dieliky puzzle201
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.