Magnetická dekorácia do detskej izby World Magneti' Stick Janod od 7 rokov

Popis produktu

Magnetická dekorácia World Magneti' Stick je krásna ozdoba do izby dieťaťa vhodná pre deti od 7 o 12 rokov. Dekorácia pre deti má zaujímavú podobu mapy sveta, ktorý je atraktívny pre každé dieťa. Spolu je v balení 101 magnetov a veľká samolepka, na ktorú sa magnety môžu ľubovoľne poukladať. Deti si tak môžu poukladať magnety so zvieratkami a ľuďmi na jednotlivé kontinenty a učiť sa tak, kde ktoré zvieratká a rasy žijú. Je to nadčasová dekorácia, hračka a učebná pomôcka v jednom, ktorá je vyrobená z kartónového materiálu a bude pekná a moderná aj niekoľko generácií. Hračky Janod majú istý edukačný charakter, pretože ovplyvňujú mentálny a fyzický vývoj detí. Aj vďaka magnetom a nálepke na stenu si dieťa rozvíja jemnú motoriku, nehovoriac o predstavivosti a tvorivosti, učí sa o celom svete.

Magnetická dekorácia pre deti s motívom sveta je ideálna súčasť detskej izby, pretože okrem toho, že pôsobí vkusne a zaujímavo, je to zároveň aj vynikajúca hračka a pomôcka na učenie, ktorá deti zabaví na dlhý čas. Hračky a doplnky Janod majú dlhú tradíciu výroby, pričom sa využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Použité farby a laky na povrchovej úprave hračiek a dekorácií Janod sú zdravotne neškodné a bezpečné pre hru detí. Veselá ozdoba na stenu nesmie chýbať v žiadnej detskej izbe kvôli svojmu jedinečnému dizajnu, veselým farbám a praktickému využitiu. Ak máte doma malého objaviteľa a výskumníka, neváhajte a zakúpte mu túto úžasnú dekoráciu a hračku v jednom.

Janod je vývojár jedinečných a kvalitných hračiek a dekorácií s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • dekorácia do detskej izby v podobe mapy sveta
  • 101 magnetov a jedna veľká samolepka
  • vhodná pre deti od 7 do 12 rokov
  • vyrobená zo zdravotne neškodných materiálov, farieb a lakov
  • vhodná na stenu do každej detskej izby
  • rozmery nálepky sú 195*115 cm
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 7 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery195*115 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.