Magnetická kniha Fashion Magneti'Book Janod 8 kariet

Popis produktu

Janod magnetická kniha Magneti'Book Fashion je krásna hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Magnetická skladačka v tvare knihy má pestrofarebný motív, ktorý detí zaujme. Zabavte vaše deti skladaním obrázkov z magnetických dielikov podľa predlohy. Dieťa vyberá rôzne oblečenie pre chlapca a dievča na knihe, najskôr podľa predlohy a potom podľa vlastnej fantázie. Magnetická detská hračka obsahuje 8 kartičiek s predlohami a 36 magnetických dielikov. Praktické balenie zabezpečí, že sa hračka dá pohodlne prenášať, deti sa s ňou zabavia nielen doma, ale aj na dlhých cestách. Magnetické kniha pre deti je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. Deti si prostredníctvom skladačky rozvíjajú svoju predstavivosť, fantáziu a kreativitu, vzdelávajú sa hravým spôsobom. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto hračke neodolá žiadne dieťa.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorej história siaha do roku 1970. Zaoberá sa vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou tejto francúzskej značky stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická kniha so zaujímavým motívom
  • obsahuje 8 kartičiek s predlohami a 36 magnetických dielikov
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa násobilky a jednoduchých počtov
  • v praktickom balení vhodnom aj na cesty
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • atraktívny francúzsky dizajn    
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*4*26,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.