Figúrka mačka Milady s vozidlom 44 Cats Smoby

Popis produktu

Figúrka mačka Milady z populárnej hudobnej skupiny Buffycats je perfektný darček pre všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady animovaný seriál 44 Cats. Nadčasová figúrka mačičky Milady, ktorá sa preslávila hraním na basgitare, si získa chlapcov aj dievčatá. Mačička Milady prichádza v balení spolu so svojím obľúbeným ružovým autíčkom, ktorým ihneď zaujme svoje okolie. Realistický vzhľad, detailné spracovanie a sýte farby na figúrke Milady prinesie deťom pri hre na hudobníkov množstvo skvelých zážitkov. Zberateľskú figúrku s autíčkom z dielne francúzskych dizajnérov Smoby si dieťa môže doplniť aj ďalšími postavičkami z tejto animovanej televíznej série, ktorá si získala deti po celom svete. 

Figúrky veselých mačičiek majú veľký význam na správny vývoj dieťaťa, ktoré spoznáva nové farby a tvary, zoznamuje sa s novými animovanými hrdinami. Rozvíja si fantáziu a predstavivosť, manipuláciou s figúrkami si zlepšuje jemnú motoriku. Učí sa mená postavičiek, vytvára si k nim asociácie a vymýšľa im ďalšie veselé dobrodružstvá. Figúrka s autíčkom je vyhotovená z kvalitných plastov, vydrží deťom dlhé roky. Doplnia si ňou svoju zbierku, pričom si so svojimi súrodencami a kamarátmi budú rozprávať príbehy o odvážnych mačičkách.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia26*11*20 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.