Mačací dom na strome 44 Cats Smoby s množstvom funkcií

Popis produktu

Nádherný domček pre mačičky z televíznej série 44 Cats od francúzskych Smoby je vynikajúci darček pre všetkých chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Rozprávkový mačací dom na strome ponúkne deťom rôzne zábavné funkcie, vďaka ktorým ich zabaví na dlhé hodiny. Pri otáčaní kolotoča so sedadlom vo vrchnej časti domčeka sa začne zavesený balón pohybovať nahor a nadol, s praktickou hojdačkou na konári môžu pohojdať figúrku mačičky Lampo, ktorá je súčasťou balenia. Domček s otvárateľnými dvierkami skrýva priestor pre figúrky s maximálnou výškou 7,6 cm. 

Viacúrovňový domček poskytuje množstvo herných príležitostí, ktoré podnecujú detskú fantáziu a kreativitu. Do zelenej koruny stromu, ktorá je zo zadnej časti ľahko prístupná, si deti uložia ďalšie obľúbené figúrky mačičiek, ktoré nájdete v našej ponuke. Spolu s nimi si môžu vymýšľať vlastné dobrodružstvá a veselé príhody. Naplánujú im denný program, aktivity a spolu so svojimi súrodencami a kamarátmi si budú pripomínať tie najlepšie seriálové scény. Pri hre s figúrkami a domčekom si rozvíjajú aj jemnú motoriku a komunikačné schopnosti. Stromový domček pre mačičky v žiarivých farbách ozdobí každú detskú izbu a vydrží deťom dlhé roky. Je vyrobený z kvalitného a odolného plastu so zaoblenými hranami.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia32*42*20 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.