Rozprávková lopta Mickey a priatelia Unice

Popis produktu

Lopta Mickey a priatelia je vyrobená španielskou firmou Unice a patrí medzi štandardne veľké detské lopty. Jej pekný motív obľúbenej Disneyovskej postavičky Mickey Mouse a jeho priateľov (Myška Minnie, jeho pes Pluto, Káčer Donald a Daisy) iste poteší všetkých fanúšikov tohto svetoznámeho myšiaka. S loptou sa zahrajú dievčatá a chlapci od 3 rokov.

Táto lopta pre deti je určená najmä pre hru v exteriéri alebo v hale. Je vyrobená z kvalitnej lesklej gumy a dá sa dofúkať obyčajnou pumpou na lopty. Rozmerovo ide o loptu vhodnú na vybíjanú a futbal či rôzne iné loptové hry a letné pohybové aktivity, do ktorých sa môžu zapojiť aj rodičia. Detská lopta je vhodná aj ako milý darček pre radosť a zábavu.

Hra s loptou deťom aktívne zaháňa nudu, zlepšuje motoriku a pestuje tímovú spoluprácu. Španielska spoločnosť Unice sa špecializuje na výrobu rôznych detských hračiek, no najznámejšia je pre svoje vysoko kvalitné lopty s mimoriadnym leskom. V kategórii detské lopty patrí ku svetovej špičke a vyprodukuje až 150.000 lôpt denne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery230 mm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.