Dojčenské lehátko Beaba skladacie šedé od 0 mes

Popis produktu

Dojčenské lehátko Beaba je vhodné pre detičky už od narodenia, no vďaka svojmu evolučnému riešeniu ho s radosťou využijú aj staršie deti. Lehátko má intuitívny systém skladania a rozkladania, ktorý sa podobá na dáždnik. Vďaka svojmu kompaktnému tvaru je ako stvorené na cestovanie a nezaberá vám veľa miesta ani doma. Nohy lehátka sú široko rozmiestnené a poskytujú lehátku veľmi dobrú stabilitu. Puzdro lehátka má praktické rúčky, za ktoré môžete lehátko chytiť a bez problémov preniesť. Poťah lehátka sa dá prať v práčke na jemnom programe.

Maximálne pohodlie

Lehátko Beaba je vyrobené z mäkkého materiálu a má aj vankúšik na ležanie pre bábätká. Ten je ergonomicky tvarovaný a má opierku na hlavičku. Detičky sa na tejto podložke cítia pohodlne a bezpečne. Lehátko Beaba má trojbodový bezpečnostný pás, takže je maximálne bezpečné a malé bábätká sa z neho neskĺznu, ani keď sa hýbu. Vankúšik sa dá po čase vybrať a deti majú väčšiu voľnosť pohybu a už nepotrebujú opierku hlavičky. Vo vyššom veku sa dá odopnúť aj bezpečnostný pás a deti využívajú lehátko ako pohodlné kreslo.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • lehátko pre deti Beaba
  • vankúšik pre bábätká
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • intuitívny systém skladania
  • moderný francúzsky dizajn
  • kvalitný produkt značky Beaba
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*74*60 cm
Rozmery balenia32*21*110 cm
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.