Ležadlo ku všetkým polohovateľným lehátkam Beaba Up & Down Bouncer Seat Cushion Grey s opierkou hlavičky od 0 mes

Popis produktu

Textilné ležadlo Up & Down Bouncer Seat Cushion Grey predstavuje perfektný doplnok ku všetkým polohovateľným lehátkam Beaba, ktorý vašim deťom dopraje ešte viac pohodlia počas spánku i počas hry. Pohodlné lehátko Beaba s jednoduchým, no krásnym a moderným dizajnom prinesie pocit komfortu už deťom od narodenia. Postarajú sa o to nielen príjemné, mäkké materiály, ale aj vyvýšené opierky v oblasti hlavičky, ktoré dodávajú bábätku pocit bezpečia. Ergonomické lehátko Beaba má mäkké čalúnenie a vďaka odnímateľnej opierke hlavičky sa prispôsobí veku aj potrebám dieťatka. Váš drobec sa jednoducho bude v lehátku cítiť ako v bavlnke.

Odnímateľná podložka pre novorodenca bábätko objíma tak, aby podporila správny vývin kĺbov a zároveň uľahčila trávenie. Dieťatko sa dá v lehátku zaistiť 5-bodovým bezpečnostným pásom a chráničom ramien, takže bábätko z lehátka neskĺzne a zároveň sa cíti bezpečne. Ležadlo, ktoré je skvelým doplnkom lehátka Up & Down Bouncer Beaba, poteší aj náročných rodičov, ktorí si okrem funkčnosti potrpia aj na štýlový dizajn. Neutrálne sivé farby a dizajn ležadla totiž skvele doplnia každý moderný interiér. Ležadlo, ako aj odnímateľnú opierku hlavičky perte ručne pri maximálne 40°C.

O Beaba

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • ležadlo pre bábätká k lehátkam Beaba
  • kompatibilné so všetkými lehátkami Up & Down Bouncer
  • 5-bodový bezpečnostný pás
  • chrániče ramien
  • moderný poťah
  • spĺňa najvyššie kritériá kvality
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40*15*72 cm
Rozmery balenia42*22*40 cm
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,4 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.