Lepidlo na puzzle Fix Puzzle Educa od 11 rokov

Popis produktu

Tekuté lepidlo ​Fix Puzzle na všetky druhy puzzle je fixovacie lepidlo na lepenie puzzle od španielskeho výrobcu Educa. Pokryje 2 m², t.j. asi desať 500-dielikových alebo šesť 1000-dielikových puzzle. Používanie lepidla je vhodné pre vekovú kategóriu od 11 rokov.Doba schnutia je okolo 10 minút. Vďaka Fix Puzzle lepidlu sa dajú obrázky vytvorené z puzzle natrvalo zafixovať do celistvej podoby, zarámovať a pripraviť si tak nádherné obrazy, vhodné či už ako dekorácia alebo ako darček. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Návod na použitie konzervačného lepidla pre spevnenie puzzle skladačky:
Poskladané puzzle podložte papierom, aby bola chránená pracovná plocha. Potrebné množstvo lepidla vytlačte a rovnomerne rozotrite po ploche puzzle špongiou pod vrchnákom lepidla. Dôležité je, aby lepidlo zalialo škáry medzi jednotlivými dielikmi puzzle. Nechajte dostatočne dlho schnúť. Po použití lepidla špongiu na rozotieranie riadne vypláchnite pod tečúcou vodou.

Upozornenie: Lepidlo je citlivé na chlad, preto ho nikdy neskladujte v priestoroch, kde okolitá teplota vzduchu môže byť pod bodom mrazu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 11 rokov
PôvodŠpanielsko
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.