Lekársky vozík Medical Smoby s kufríkom a 16 doplnkami

Popis produktu

Lekársky vozík pre deti Medical s kufríkom je pekná a moderná hračka pre všetky deti, ktoré sa rady hrajú na lekára. Vozíkom s lekárskym náčiním potešíte dievčatá i chlapcov od 3 rokov. Vozík pre malých doktorov je vyrobený z odolného a kvalitného plastu, ktorý je jemný na dotyk. Všetky hrany tejto u detí obľúbenej hračky sú zaoblené, a preto je pre hru detí maximálne bezpečný. Červeno-biele farebné prevedenie a nápis Medical ho približuje k originálnemu doktorskému vozíku, ktorý deti vidia u lekárov. Detský vozík s lekárskym náčiním je vysoký 56 cm a jeho celkové rozmery sú 31*32*56 cm. Vďaka 2 kolieskam sa jednoducho presúva a malí doktor si ho môže zobrať jednoducho k svojim pacientom.

Súčasťou tejto zábavnej, ale súčasne i vzdelávacej hračky je žltý lekársky kufrík, v ktorom má doktor pre svojich pacientov všetko potrebné náčinie. V kufríku deti nájdu fonendoskop, kladivko, nožnice, injekciu, teplomer, náplaste, lieky, ale tiež infúziu pre podanie nevyhnutných liekov. Všetko si môže poukladať do lekárskeho kufríka žltej farby s rukoväťou na prenášanie. Detský lekársky vozík obsahuje spolu až 16 doplnkov, ktoré robia hru na lekára a pacienta ešte viac reálnejšou. S touto hračkou sa vaše dieťa môže hrať dlhé hodiny, no okrem zábavy sa dieťa aj priučí rôznym medicínskym znalostiam, naučí sa, čo robiť v prípade úrazu a ako podať prvú pomoc.

Detský vozík pre malých doktorov so žltým kufríkom od francúzskeho výrobcu Smoby podlieha najprísnejším európskym štandardom. Plast na hračkách Smoby je jemný k detským rúčkam, je to plast zamatový na dotyk. Hračky Smoby majú zaoblené hrany, aby boli deti pri hrách chránené.  Smoby je známy francúzsky výrobca, ktorý sa už roky pýši výrobou kvalitných a originálnych plastových hračiek. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie európske štandardy. Ak chcete pre svoje deti kvalitnú a bezpečnú hračku, vyberte si hračky z dielne francúzskej spoločnosti Smoby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery31*32*56 cm
Celková výška56 cm
Rozmery balenia39*19*58 cm
Celková dĺžka31 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.