Lekársky kufrík Vanity Doctor Smoby s ergonomickou rúčkou a 15 doplnkov

Popis produktu

Lekársky kufrík Vanity Doctor od francúzskeho výrobcu Smoby je nadčasová sada lekárskych doplnkov, ktorá prichádza v balení v praktickom červenom kufríku. Je ako stvorený pre deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolanie doktorov a lekárov. Kufrík Medical ponúkne deťom až 15 doplnkov, vďaka ktorým poskytnú pacientom to najlepšie vyšetrenie. Medzi doplnkami nájdu stetoskop, striekačku, lekárske okuliare, teplomer, otoskop, reflexné kladivko, náplaste, nožničky, lekárske karty, krabičky a fľaštičky s liekom. Detský lekársky kufrík je ľahký, je vyrobený z pevného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Vďaka praktickému držadlu sa jednoducho prenáša.

Detská súprava pre lekárov je nielen veľmi zábavná hračka s realistickým dizajnom, ale vo veľkej miere prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s lekárskym náradím a doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré používajú v práci doktori sa približujú k svetu dospelých. Učia sa logicky premýšľať, komunikovať so svojimi pacientmi a pomáhať im. Rozmery kufríka sú 26*11*24 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*11*23 cm
Celková výška23 cm
Rozmery balenia25*11*23 cm
Celková dĺžka25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,48 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.