Lekárska taštička Large Doctor Set Mon Grand Poupon Corolle so zvukom pre 36-42 cm bábiku od 24 mes

Popis produktu

Lekárska taštička Large Doctor Set pre bábiku Mon Grand Poupon z dielne francúzskej značky Corolle vylieči bábiku vášho dieťatka raz-dva. Ako jediný eshop na trhu pomôžeme vášmu dieťatku vyliečiť chorú bábiku Corolle, ktorú trápi zvýšená teplota, prechladnutie alebo iná choroba. Lekárska taštička Large Doctor Set pre bábiku s veľkosťou 36-42 cm má nádherný francúzsky dizajn a je vyrobená z prvotriednych materiálov. Deti v nej nájdu až 6 lekárskych pomôcok - stetoskop, injekciu, teplomer, tlakomer, kvapky a bandáž na ruku. Lekárske pomôcky pre malú doktorku či doktora navyše vydávajú realistické zvuky, takže liečenie pacienta-bábiky bude pripomínať situáciu v skutočnej lekárskej ambulancii.

Táto skvelá lekárska taštička Large Doctor Set s jedinečným dizajnom je vyrobená z prvotriednych materiálov a hru s bábikou posunie na vyššiu úroveň. S nádhernými lekárskymi pomôckami pre bábiku sa deti priblížia svetu dospelých a naučia sa množstvo nových vecí. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky liečiť, kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Presvedčte sa o tom sami vďaka tejto krásnej lekárskej taštičke s doplnkami.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • lekárska taštička pre bábiku
  • vydáva realistické zvuky
  • pre bábiky s veľkosťou 36-42 cm
  • od 24 mesiacov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia6*35*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,58 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku36 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.