Lekárska ordinácia s anatómiou ľudského tela Doctor's Office Smoby obojstranná s röntgenom a zrakovým testom a 65 doplnkov

Popis produktu

Lekárska ordinácia s anatómiou ľudského tela Doctor's Office od francúzskeho Smoby je skvelým darčekom pre všetkých malých lekárov a lekárky už od 3 rokov. Detská ordinácia dokáže deťom priblížiť typický deň v ordinácii, s kamarátmi a súrodencami, ale aj rodičmi si vyskúšajú hru na doktorov a pacientov. K dispozícii budú mať veľkú rozkladaciu stenu, ktorá im ponúkne množstvo doplnkov a aktivít. V rádiologickej oblasti budú analyzovať röntgenové snímky alebo ich umiestnia na siluety detí a vytvoria tak prehľadnú ľudskú kostru.

Taktiež sa naučia rozpoznávať jednotlivé časti tela a pripájať na ne zdravotné pomôcky so suchým zipsom a v časti so zdravou výživou sa dozvedia, čo ich pacienti jedli počas dňa. Zahrajú sa aj na očných lekárov a otestujú zrak pacienta pomocou obrázkov rôznofarebných zvieratiek a špeciálnymi okuliarmi. Odmerajú výšku pacienta s posuvným meradlom (max. výška 1,20 m), zistia, koľko váži a dokonca sa naučia sa určovať pohlavie dieťaťa pomocou vývojovej tabuľky. K dispozícii budú mať aj koliesko s plánovačom vyšetrovacích úkonov a praktické boxy na odloženie lekárskych nástrojov. Vnútorná časť ordinácie je ozdobená krásnymi obrázkami s motívom lekárskej ambulancie, vonkajšiu stranu zdobí motív s veselými rodičmi a deťmi pred ordináciou.

Bohatá sada 65 doplnkov v sebe skrýva röntgenové snímky, váhu, biely lekársky kufrík Medical, teplomer, reflexné kladivko, otoskop, stetoskop, injekčnú striekačku, lekárske okuliare a okuliare na vyšetrenie dioptrií, identifikačné karty lekárov, lekársky záznam s fixkou, fľaštičky, karty so symbolmi jednotlivých vyšetrení a karty s obrázkami zdravých jedál. Vďaka týmto doplnkom bude mať dieťa realistickejší zážitok pri hre na povolanie doktora. Skladacia lekárska ordinácia je vyhotovená z pevného a kvalitného kartónu, odolných plastov a jej obvod tvorí kovový rám, takže sa vyznačuje vysokou stabilitou. V rozloženom stave meria na výšku 111 cm a 135 cm na dĺžku, v zloženom stave 41 cm na dĺžku a 111 cm na výšku.

Táto lekárska hračka je vyhotovená v pestrých farbách s krásnymi obrázkami, deti získavajú pozitívny vzťah k doktorom a zároveň sa budú chcieť dozvedieť viac o lekárskej vede. Naučia sa rozlišovať jednotlivé časti ľudského tela, význam rôznych zdravotníckych pomôcok a nástrojov, pomáhajú svojim kamarátom a súrodencom pri určovaní rôznych ťažkostí a hľadajú vhodnú liečbu. Pri hre si precvičujú aj jemnú motoriku, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť. Taktiež si zlepšujú pamäť a logické myslenie. V deťoch sa prebúdza zdravé sebavedomie, hravou formou sa naučia veľa nových vecí. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Takisto si cibria vyjadrovacie a jazykové schopnosti. Táto edukatívna hračka je skvelým doplnkom aj do predškolských zariadení.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s vlastnou originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery135*111 cm / 41*111 cm
Celková výška111 cm
Rozmery balenia52*14*61 cm
Celková dĺžka135 cm
MagnetickéÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,6 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.