Dojčenské lehátko Evolutive Compact Baby Seat II Beaba Heather Grey šedé skladacie od 0 mes

Popis produktu

Privítajte v našej ponuke lepšiu, krajšiu a modernejšiu verziu dojčenského lehátka Beaba! Dojčenské lehátko Beaba Evolutive Compact Baby Seat II je ľahké, kompaktné a pohodlné lehátko, ktoré si vaše bábätko okamžite zamiluje! Lehátko Beaba je vhodné pre detičky už od narodenia, no vďaka svojmu evolučnému riešeniu ho s radosťou využijú aj staršie deti. Lehátko má intuitívny systém skladania a rozkladania, ktorý sa podobá na dáždnik. Pri rozložení sa lehátko automaticky uzamkne, a to vďaka jedinečnému patentu Beaba. Kompaktný tvar a nízka hmotnosť robí z lehátka ideálneho spoločníka na cestovanie a nezaberá veľa miesta ani doma. Nohy lehátka sú široko rozmiestnené, vďaka čomu je lehátko stabilné. Puzdro lehátka má praktické rúčky, za ktoré môžete lehátko chytiť a bez problémov preniesť. Obrovskou výhodou lehátka Beaba Evolutive je skutočnosť, že rastie s deťmi. Malým deťom od narodenia do 9 kg poslúži ako pohodlné lehátko a deti od 12 mesiacov do 30 kg ho využijú ako kreslo.

Maximálne pohodlie

Lehátko Beaba v krásnych odtieňoch sivej farby je vyrobené z mäkkého materiálu a má aj vankúšik na ležanie pre novorodencov. Ten je ergonomicky tvarovaný a má opierku na hlavičku, ktorá deťom poskytuje optimálnu oporu. Detičky sa na tejto podložke cítia pohodlne a bezpečne, a to nielen v útlom dojčenskom veku. Lehátko Beaba má trojbodový bezpečnostný pás, takže je maximálne bezpečné a malé bábätká sa z neho neskĺznu, ani keď sa hýbu. Vankúšik pre novorodencov sa dá po čase vybrať a deti majú väčšiu voľnosť pohybu, už nepotrebujú opierku hlavičky. Vo vyššom veku sa dá odopnúť aj bezpečnostný pás a deti využívajú lehátko ako pohodlné kreslo. Poťah lehátka sa dá prať v práčke na jemnom programe a vankúšik pre novorodencov odporúčame prať ručne.

O Beaba

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • lehátko pre deti Beaba
  • vhodné od narodenia
  • s vankúšikom pre novorodencov
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • intuitívny systém skladania
  • moderný francúzsky dizajn
  • kvalitný produkt značky Beaba
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery64*74*60 cm
Celková výška60 cm
Rozmery balenia32*21*110 cm
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,5 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.